Източник и видео: eurocom.bg, снимка: БулфотоМайките да деца с увреждание от

...
Източник и видео: eurocom.bg, снимка: БулфотоМайките да деца с увреждание от
Коментари Харесай

Караянчева: Не виждам причина майките на деца с увреждания да блокират парламента

Източник и видео: eurocom.bg, фотография: Булфото

Майките да деца с увреждание от " Системта ни убива " чакат да подават декларация в Народното събрание. През това време те стоят на входа на Народното събрание. 

" Винаги сме били дружелюбни. Изпратили сме писмо до протестиращите. Те чакат диалози с всички парламентарни групи. Аз не виждам причина да блокират Народното събрание майките с деца с увреждания. Парламентарната група на ГЕРБ е подготвена да одобри протестиращите. Няма да разреша в Народното събрание да се вършат провокации. Аз разбирам майките, само че ние сме рпиели настояванията им и сме подготвени, най-малко от ПГ на ГЕРБ, да приказваме с тях ". Това съобщи на брифинг ръководителят Цвета Караянчева във връзка блокадата на постройката на Народното събрание. 

Една от дамите на Системата ни убива е с детето си, което е в инвалидна количка и се нуждае от специфични грижи. Христо е помолил да отиде по потребност, поради което майките са отправили искане да бъде даден достъп на момчето до тоалетната. „ Току-що Цвета Караянчева забрани.  Казала е да излиза на открито и да върви по дребна потребност на улицата “, изясни възмутена пред екипа ни Вера Иванова.

" Разбирам, че има детенце, аз се удивлявам какво прави детето там. Аз безпределно съчувствам на децата, на майките, тъй като това е доста скъпо, само че аз не виждам какво прави едно дете в постройката на Народното събрание ", сподели още Караянчева.

Екип на ТВ " Евроком " също е на мястото. Към този миг той не е допуснат в постройката. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР